Pages Menu
Facebook
Categories Menu
Tietoa GWA palkintogaalasta

Tietoa GWA palkintogaalasta

 

Tavoite

1. Golden Women Award- palkinto pyrkii tunnistamaan nykypäivän naisen erityislaatuista voimaa ja merkitystä voidakseen juhlia yksilöiden, ryhmän tai vaikkpa kokonaisen naisomisteisen firman menestystä.
2. Golden Women Award palkitsee merkitykselliset naisjohtajat, niin yksilöt kuin naisorganisaatiotkin, jotka ovat olleet esimerkkeinä muille inspiraation, unelmien, innovaatioiden, johtajuuden, voimaantumisen, muutoksen ja menestyksen  lähteinä yhä tähän päivään saakka.
3. Haluamme parantaa naisten johtamien yritysten ja palveluiden tasoa. Golden Women Award-palkinto takaa laadun kasvun.
4. Golden Women Award- palkinto tukee ihmisten ainutlaatuisia kykyjä ja palkitsee heidän saavutuksensa.
5. Palkinnon saamisella lisätään henkilön tai hänen yhtiönsä arvoa. Palkinnon saaminen on kallisarvoinen merkki maineesta ja asiantuntijuudesta millä tahansa tieteen alalla. Palkinnolla pyritään arvostamaan kovaa työtä.
6.  Golden Women Award- palkinnon saaminen on suuri kunnianosoitus, jonka tavoitteena on lisätä innostusta ihmisissä, ja heidän
kallisarvoisessa työssään ja toiminnassaan.

Missio

Missiomme on saada naisten ääni kuuluviin, jotta he yhdessä voivat auttaa toisiaan menestyksen saavuttamisessa. Nuorten tyttöjen kouluttaminen on tämän menestyksen tae.
Tuemme Ebola viruksen takia vanhempansa menettäneiden lasten koulunkäyntiä tarjoamalla heille apurahaa koulutukseen. Kun autammeavun tarpeessa olevia, avaamme ovet kirkkaammalle tulevaisuudelle.